1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
Vakantievilla Portugal

Nieuwsbrief

Hier vindt u de verschenen nieuwsbrieven.

16/05/2010: Last minute aanbieding


www.portugalvakantievilla.nl
info@portugalvakantievilla.nl
+31 (0)621 - 80 77 85


Beste Portugal liefhebber,

Alweer even geleden heeft u onze eerste nieuwsbrief mogen ontvangen en daarom vonden wij het hoog tijd voor de volgende nieuwsbrief van PortugalVakantieVilla.nl/Salvacasa.

Intussen is het wisselvallige voorjaar van 2010 alweer voorbij aan het gaan. Met helaas temperaturen ver onder het gemiddelde. Dit leek ons juiste moment om nog een week naar de zon te plannen op een plek waar u kunt genieten van warmte, luxe, ruimte en rust.

Het Christo beeld aan de oever van de Taag.                                                              

Ondanks dat de villa’s van Salvacasa van alle gemakken en zwembad zijn voorzien is krijgen wijook regelmatig vragen over de kust.  En daar hebben we deze zomer een perfecte ontdekking voor gedaan. Behalve de 3 stranden (Peniche,  Sessimbra en Cascais) die binnen een uur te bereiken zijn willen we daar graag het strand van Alcochete aan toevoegen.  Een prachtig pittoreske vissersdorpje aan de monding van de Taag met allerlei leuke straatjes en pleintjes. Groot voordeel van de stranden in Alcochete is dat het water er een stuk rustiger en warmer is dan bij de oceaan. Het rustige en warmere water in combinatie met de kortere afstand (35KM) maakt het zeker ook met kinderen nog aantrekkelijker om een dag naar het strand te gaan.  

 

 

      

                                                              

 

Als u nu boekt met aankomst en vertrek voor 26 juni 2010 krijgt u 30% korting op de op de website vermelde prijzen. Reageer dus snel, vol is vol.

Het team van Salvacasa

 

 

www.portugalvakantievilla.nl  ∙  E-mail info@portugalvakantievilla.nl  ∙  Telefoon. +31 (0)621 - 80 77 85
Salvacasa B.V.  ∙  Postbus 2921  ∙  3800 GK  ∙  Amersfoort  ∙  K.v.k.  ∙  32123470<< Terug naar het overzicht