1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
Vakantievilla Portugal

Golden Eagle Residence & Golf

Golden Eagle Golf & Country club is een van de meest exclusieve golfbanen in Portugal. Het ontwerp is een typisch voorbeeld van de moderne Amerikaanse school en het is perfect onderhouden.

De Golden Eagle Golf & Country Club is een van de nieuwste juwelen van de Portugese golf.Gelegen vlakbij Rio Maior, zo'n 60 kilometer van Lisboa. Voorheen was de toegang beperkt tot de leden en hun gasten, maar sinds augustus 1997 is het open voor bezoekers. 

De baan is ontworpen door de Amerikaanse architect Rocky Roquemore, omvat 90 hectare. Het is omlijst met een prachtig landschap, waarin de plaatselijke flora en zachte dennen, decoratieve eucalyptussen en acacia opvallen.Its design is typical of the modern US school, which means target golf is the most important point.De baan bedraagt 6200 meter aan top tees voor een Par 72 (37 +35).

In de eerste ronde moet u uitkijken voor hole 6, een par 4 van 354 meter waar u als golfer het tweede shot strategisch over de bomen moet slaan die vlak voor de fairway staan. In de tweede ronde, let op hole nummer 10 (354 meter).Hier moet u als speler, om een par 4 te spelen, het tweede schot over het water slaan op een niet al te diepe green.

Aantal Holes: 18
Lengte: 6.200 meter
Par: 72
Handicap vereist: Mannen 26 - Vrouwen 33
Fee: gemiddeld 80 Euro
Faciliteiten: Driving Range - Putting Green - Golf Shop - Restaurant - Bar  

Adres: Quinta do Brincal, Arrouquelas, 2040 Rio Maior
Telefoon: (+ 351)  243 908 148

Routebeschrijving: vanuit zuidelijke richting, volg de A1 tot aan de afrit Aveiras. Ga naar de N366 en sla rechtsaf naar de IC2 is. De baan is bij KM 63.